scholenreunie

Bovenkerkse Scholen Reünie 2022

Wij willen graag laten weten dat er een tweede editie komt van de Bovenkerkse Scholen Reünie op 17 september 2022.
Dit jaar doen de St. Aloysius-, de Maria- en de Prof. Kohnstammschool mee.

De reünie vindt plaats in ons prachtig vernieuwde Noorddamcentrum, waar je van harte welkom bent. Na zeven jaar is het weer een feest om bij te praten met klasgenoten en oud-leraren. Geef jezelf daarom op en enthousiasmeer je andere school- en klasgenoten.

Schrijf je nu in om zeker te zijn dat jij er ook bij bent. Ga daarvoor naar de speciale website van de Bovenkerkse Scholen Reünie 2022: www.bovenkerksescholenreunie2022.nl

Informatie en vragen Meer informatie of inschrijven kan ook per mail o.v.v. naam en geboortejaar naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon 06-27886966. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Graag tot 17 september!

Chris van den Helder